city meetings 2018

Den 23 mars blir en halvdag fylld med inspiration och tips där våra utställare visar på möjligheterna och fördelarna med effektiva dagkonferenser och citynära möten. Under dagen lottas det ut fina priser.  Låt dig inspireras av Stockholms bästa konferens- och mötesanläggningar och se till att utveckla ditt företags möten och konferenser.

DATUM: Fredag 23 mars 2018
TID: Förmiddag/lunchevent
PLATS: 7A Odenplan, Odengatan 65

PROGRAM OCH HÅLLPUNKTER

Presenteras inom kort

FÖRELÄSNINGAR

Presenteras inom kort

VEM KAN ANMÄLA SIG?

Anmälan är kostnadsfri men gäller endast för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar konferenser, events och kongresser. Det är inte tillåtet att besöka vår mötesplats i syftet att sälja varor och tjänster.

För dig som arbetar inom mötesbranschen är det endast möjligt att delta som utställare. Undantag från denna regel är representanter från bokningsbolag som är återförsäljare till utställande aktörer.

Om ni har en kollega/bekant som vill medverka och har en yrkesroll som innefattar bokningar av möten och event så bör de registrera sig separat.

UTSTÄLLARLISTA

Presenteras inom kort

RÖSTER OM EVENTET

"Vi tyckte det var riktigt bra på City Meetings. Bra arrangerat, bra kunder och bra inramning..."
Kristina Warne, Sales Manager på Stockholm Waterfront. Utställare på City Meetings Stockholm 2014.

"Tusen tack för ett väl organiserat City Meetings. Det var intimt, välbesökt och bestod av ett bra mixat gäng utställare..."
Johanna Beneduce, Elite Hotels of Sweden AB. Utställare på City Meetings Stockholm 2014.