mötesplats norrland 2018

Den 19 april 2018 bjuder vi in dig som bokar konferenser, möten och events till en fantastiskt halvdag fylld av inspiration, tips och råd. På plats träffar du ett 40-tal utvalda mötesaktörer i regionen. Mingla bland Norrlands mest intressanta och expansiva mötesanläggningar och låt dig inspireras av alla spännande nyheter som är på gång.
 

Dagen bjuder på allt och lite till. Lyssna till retorikexperten Anna Ricknell från Ricknells Retorik som på ett humoristisk och avslappnat sätt ger tänkbara och handfasta tips för bättre kommunikation på mötet. Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med sjukdomen MS och hur det har påverkat hennes liv.

Vi bjuder alla våra besökare på en god lunch, föreläsningar och och en fartfylld after work med trubadur och norrländska smaker, vin/öl el. alkoholfritt. Missa inte heller utlottningarna med fina priser från våra utställare.

När, var, hur?

Datum: 19 april 2018
Plats: P5, Umeå
Tid: 11:00

Fri entré för dig som i ditt yrke bokar möten, aktiviteter, konferenser, kongresser, event eller gruppresor.

Vill du åka buss till mässan?

Finns det intresse från våra besökare så kommer vi att arrangera bussresor till mässan T.O.R från städerna: Luleå och Skellefteå.

Anmäl dig till bussen på anmälningsformuläret genom att klicka på länken ovan.

 

JAG VILL STÄLLA UT PÅ MÄSSAN!

Kontakta projektledare Sabina Jonsson
T: +46 703-758 009
M: sabina@sabinaconsulting.com

PROGRAM OCH HÅLLPUNKTER

11.00 Mötesplats Norrland öppnar (kom i tid)

11.30 Föreläsning med Anna Ricknell från Ricknells retorik

12.15 Vi bjuder på en trevlig mingellunch i utställarhallen. Boka gärna in ett eller flera möten med utställarna.

15.00 Louise Hoffsten bjuder besökarna på föreläsningen "En näve grus".

15.40 After Work med utlottning av fina priser, läckra tilltugg, dryck och härliga toner.

16.15 Mötesplats Norrland tackar för sig 2018.

Vem kan anmäla sig?

Anmälan är kostnadsfri men gäller endast för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar konferenser, events och kongresser. Det är inte tillåtet att besöka vår mötesplats i syftet att sälja varor och tjänster. För dig som arbetar inom mötesbranschen är det endast möjligt att delta som utställare. Undantag från denna regel är representanter från bokningsbolag som är återförsäljare till utställande aktörer. Om ni har en kollega/bekant som vill medverka och har en yrkesroll som innefattar bokningar av möten och event så bör de registrera sig separat.

MÄSSANS UTSTÄLLARE

Listan uppdateras löpande

Hotell Lappland
Hotell Silverhatten
Best Western Hotels
Blå Huset
Choice Hotels
Elite Hotels
Event Logic
First Hotels
Forsknäckarna
Granö Beckasin
Hotel Wilhelmina
Hotell Södra Berget
Hotell Vännäs
Kust Hotell & Spa
Källan Hotell Spa & Konferens AB
Medlefors Konferens och Kursgård
P5, Umeå
Pite Havsbad Group
River Country
Scandic Hotels
Stiftsgården
Tjarn
Visit Skellefteå
Visit Umeå

Föreläsare

Anna ricknell - 11.30

Anna Ricknell är före detta elitsimmare som genom idrotten har bott och tränat i Tyskland och USA. Anna har en fil. kand. i retorik från Uppsala universitet och har kompletterat den utbildningen med studier i USA. Bli en bättre och säkrare talare på nästa konferens. Anna är specialist i att vägleda och pusha andra till att våga, vilja och utföra presentationer som imponerar. Vill du förbättra din, ditt företags eller din organisations verbala kommunikation är Anna personen du bör lyssna till. 

http://www.ricknellsretorik.se/

Louise Hoffsten - 15.00

Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med ms och hur det har påverkat hennes liv. Hon berättar hur det var att få diagnosen för nästan 20 år sedan. Trots sjukdomen valde hon att fortsätta vara en aktiv sångerska och låtskrivare som berör många djupt med berättelser om sitt liv, om bluesen i vår tillvaro och om varför vi ska återvinna det vi slängt bort.
Humor och allvar går hand i hand.
Louise talar samtidigt om hur det är att hitta ljuset i mörkret. Hennes berättelse bygger på boken ”En näve grus” som hon skrev tillsammans med författaren Lena Katarina Swanberg.


http://www.hoffsten.com/

SAMARBETSPARTNERS