MAT & MÖTEN 2018

Mat & Möten är mötesplatsen för dig som älskar god mat och dryck och tycker att det är en av de viktigaste ingredienserna för en lyckad konferens. Under dagen träffar du representanter från en rad mötesanläggningar.

DATUM: Presenteras inom kort
TID: Ej klart
PLATS: Ej klart
FÖRELÄSNINGAR: Ej klart

OM MÄSSAN: Nu kan du som besökare anmäla dig till årets mest kulinariska mötesmässa, Mat & Möten. Onsdagen den 1 februari 2017 dukar vi upp ett smörgåsbord av Sveriges aptitligaste konferens- och mötesanläggningar på Meeting Room i Stockholm.

vem kan anmäla sig?

Anmälan är kostnadsfri men gäller endast för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar konferenser, events och kongresser. Det är inte tillåtet att besöka vår mötesplats i syftet att sälja varor och tjänster. 

För dig som arbetar i konferens- och mötesbranschen är det endast möjligt att delta som utställare. Ett undantag från denna regel är representanter från bokningsbolag som är återförsäljare till utställande aktörer.

Om ni har en kollega/bekant som vill medverka och har en yrkesroll som innefattar bokningar av möten och event så bör de registrera sig separat.

föreläsningar

presenteras inom kort