Mötesplats Västkusten 2022

White Brush White Brush

Mötesplats Västkusten

Möten i världsklass

Mötesplats Västkusten är mässan där du bjuds in att träffa flertalet av Göteborgs och Västsveriges bästa konferens- och mötesanläggningar samt övriga mötesaktörer. Följ med på en upplevelseresa genom Bohuslän, Halland och Västergötland och lär känna mötespärlor från mellersta Sverige.  

Här får utställare och besökare träffas och mingla i en stimulerande miljö som främjar till affärer. På plats ges det tillfälle att skapa och stärka relationer med våra besökare som är kvalitetssäkrade och består av beslutsfattande konferens-, mötes- och eventköpare. Här skapas det goda förutsättningar för att inspirera och påverka företagens beslut inför kommande bokningar av mötesplatser i Västkustregionen. 

Mötesplats Västkusten arrangeras den 18 oktober på Kooperativet. Eventet arrangeras av Action Fairs och Kick Off  –  Sveriges största mötesmagasin. Programmet för dagen sätter vi ihop lite längre fram men det kommer precis som vanligt bli en inspirerande dag med givande möten och affärer.  

Anmäl dig snarast då detta event har begränsat antal platser.  

Hoppas vi ses den 18 oktober!  

Datum:  18 oktober 2022
Plats:  Kooperativet
Tid:  eftermiddag 

”Bra ordnat med bra utrymme och få deltagare. Kändes lyxigt.” – Besökare Mötesplats Västkusten 2020

”Det var väldigt kul att träffa glada kollegor i branschen och nyfikna konferensbeställare.” – Utställare Mötesplats Västkusten 2020

Kontakta oss!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
KONTAKTA OSS