Lediga tjänster

Customer relationship manager

Action Fairs genomför varje år ett antal visningsresor, dinner jumpings samt ett tjugotal event och minimässor i Sverige. Vårt erbjudande är en träffsäker matchning av konferens- och mötesköpare (våra besökare) och konferens- och hotellanläggningar (våra utställare/köpare).

Om företaget
Action Fairs är en del av en större bolagsgrupp som består av ytterligare tre företag; Konferenspoolen, som är ett bokningsbolag, Blick som är ett renodlat eventbolag samt La Prensa AB som är ett mediabolag. Vi är idag totalt 16 personer som arbetar inom bolagsgruppen och vi sitter i ett eget sekelskifteshus söder om Stockholms city och cirka hundra meter från pendeltågsstationen i Älvsjö och ett femtiotal meter från Stockholmsmässans entré.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med kundvård genom att stärka relationen med bolagets besökare och kunder. Du ansvarar för- och är kontaktperson till alla våra nuvarande mötesköpare samt rekryterar nya. Genom samtal och mail bjuder du in dessa till våra events/mässor och visningsresor samt jobbar med registervård och håller vårt register uppdaterat. Du kommer även vara med på plats på de flesta mässorna och visningsresorna så det blir flertalet resor inom Sverige. Du kommer jobba tätt med våra projektledare för eventen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med sex månaders provanställning och dina arbetstider kommer att vara 8–17 (måndag-fredag).

Din profil
Till rollen som customer relationship manager söker vi dig som är administrativt lagd, driven, noggrann och ansvarsfull samt har ett positivt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor. Du är inte rädd för att prata med kunder, vare sig i telefon eller inför grupp och arbetar gärna uppsökande och självständigt. Meriterande om du har kunskaper inom social selling och marknadsföring på sociala medier.

Övrigt
Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Dessutom erbjuder vi möjlighet till hemarbete någon dag i veckan, två timmars träning på betald arbetstid samt förkortad arbetsdag på fredagar (8-15), men det är villkorat mot att man klarar sin egen budget och företagets budgetmål.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan: elin.ek@laprensa.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig chef Elin Ek på telefonnummer: 0739905842

KONTAKTA OSS