Countryside Meetings goes X-plore 2022

White Brush White Brush

Countryside Meetings

Med naturen runt hörnet

Mässan Countryside Meetings med sin side kick X-plore är äntligen tillbaka. Med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden dukar vi upp ett pärlband av Sveriges absoluta främsta mötesanläggningar som erbjuder möten nära naturen, lugnet och stillheten, utanför storstadens brus – helt enkelt countryside Meetings. Planerar ni att konferera på ett läckert slott eller herrgård eller önskar wellness och spa med extra allt eller bästa utsikten över fjällltopparna så lär ni finna det här.

Nytt för i år är vår sidekick mässan Xplore. Här hittar du en rad aktivitetsföretag, föreläsare, leverantörer av teknik, cateringföretag. Ett bra komplement när du planerar er kommande konferens.

Mässan utspelar sig den 22 september på Mälarsalen på Munchenbryggeriet i Stockholm med kristallkronor i taket och med en lantlig och härlig känsla. För att göra eventet så tidseffektivt och smidigt som möjligt kan du förboka möten med dagens utställare (ca 15 minuter). Alla besökare får med sig en härlig goodiebag när de går.

Här får du en bukett av inspiration, lättare lunch, provsmakningar från våra utställare, bubbeldryck, massor av nyheter och tips för er nästa konferens och mycket mer. Dagens program skräddarsys längre fram.

 

Hoppas vi ses den 22 september!

DATUMTorsdagen den 22 september 2022
TID14.00 – 16.00 + after work
PLATS: Münchenbryggeriet

 

Vill du ställa ut på mässan?

Kontakta oss för mer information eller boka direkt här.
Telefon: +46 8568 790 30
E-post: info@actionfairs.se

KONTAKTA OSS