Meeting X-press Umeå

White Brush White Brush

Meeting X-press Umeå

Norrländska smaker

Den 25 oktober låter vi Norrlands anläggningar inspirera och locka på Meeting X-press Umeå där vi samlar konferensanläggningar, hotell och eventhallar belägna i Norrlands fantastiska natur med höga berg, fjäll till dalgångar med vattendrag, älvar och sjöar.  

Vi bjuder in 13 utställare och max 26 besökare och precis som vanligt är Meeting X-press ett mindre och exklusivare event med färre mötesanläggningar och möteskonferensköpare. Säkra din plats på ett glatt, fartfyllt och seriöst business-speedmeeting som tar plats på P5 i Umeå. 

Ni  kommer att få några minuter till bords med samtliga besökare. Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att träffa handplockade mötesbokare som letar efter en passade anläggning till deras kommande event eller möte. Vid varje bord kommer det att sitta en eller tvåmötesbokare och sedan en representant från varje anläggning som roterar och sitter på varje bord 7 minuter för att sedan byta.  

Detta är ett härligt och nätverkande eftermiddagsevent där du bjuds på något gott att äta och dricka. Mingla bland Norrlands mest intressanta och expansiva mötesanläggningar och låt dig inspireras av alla spännande nyheter som är på gång.  

Anmäl dig snarast då detta event har begränsat antal platser.  

Hoppas vi ses den 25 oktober! 

Datum:  25 oktober 2022
Tid: Under planering
Plats: P5, Storgatan 46 i Umeå 

Vill du ställa ut på mässan?

Kontakta oss för mer information eller boka direkt här.
Telefon: +46 8568 790 30
E-post: info@actionfairs.se

KONTAKTA OSS